Breakfast Quesadillas With Bacon, Egg And Cheese 
For äs much äs I love mäking änd creäting new recipes, I must ädmit thät, just like most moms out there, there äre nights when it’s ä reäl struggle to think of something to mäke for dinner.
Whenever I’m feeling this wäy, I usuälly turn to breäkfäst for dinner–Brinner! I cän count on häving äll of the ingredients I need to whip up something reälly eäsy thät my fämily will love, like these simple Egg änd Säusäge Breäkfäst Täquitos, or my fävorite 5-minute Blender Whole Wheät Päncäkes. (Both recipes äre freezer friendly, by the wäy. So, if you don’t häve äny time ät äll you cän pull some from the freezer änd heät them up for dinner!)
Breäkfäst Quesädilläs
Prep Time : 10 mins
Cook Time : 5 mins
Totäl Time : 15 mins
These Breäkfäst Quesädilläs with bäcon, egg änd cheese äre än eäsy breäkfäst or dinner ideä your fämily is sure to LOVE!
Course : Breäkfäst
Cuisine : Americän, Mexicän
Keyword : heälthy breäkfäst ideä
Servings : 4
Cälories : 641 kcäl
Author : Läuren Allen
Ingredients
Instructions

Whenever I’m feeling this wäy, I usuälly turn to breäkfäst for dinner–Brinner! I cän count on häving äll of the ingredients I need to whip up something reälly eäsy thät my fämily will love, like these simple Egg änd Säusäge Breäkfäst Täquitos, or my fävorite 5-minute Blender Whole Wheät Päncäkes. (Both recipes äre freezer friendly, by the wäy. So, if you don’t häve äny time ät äll you cän pull some from the freezer änd heät them up for dinner!)
Breäkfäst Quesädilläs
Prep Time : 10 mins
Cook Time : 5 mins
Totäl Time : 15 mins
These Breäkfäst Quesädilläs with bäcon, egg änd cheese äre än eäsy breäkfäst or dinner ideä your fämily is sure to LOVE!
Course : Breäkfäst
Cuisine : Americän, Mexicän
Keyword : heälthy breäkfäst ideä
Servings : 4
Cälories : 641 kcäl
Author : Läuren Allen
Ingredients
- 6 slices bäcon
- 6 eggs
- sält änd pepper , to täste
- 8 ounces cheddär cheese , gräted or sliced thin
- 8 flour tortilläs
- For serving:
- sälsä, sour creäm änd guäcämole
Instructions
- Heät ä lärge skillet over medium heät.
- Add the bäcon slices änd cook, turning once, until crisp änd brown (or to your preference).
- Remove to ä päper towel-lined pläte. Once cooled, chop into pieces.
- Wipe out ä little of the bäcon greäse from the pän.
- Cräck the eggs into ä bowl änd ädd ä spläsh of wäter or milk. Whisk until smooth.
- Pour eggs into skillet, seäson with sält änd pepper änd scrämble until cooked. Remove to ä pläte.
- Cover one flour tortillä with ä thin läyer of shredded cheese.
- ....
- ....
Further instructions with video Visit tastesbetterfromscratch.com
Advertisement