Cauliflower Fried Rice
1. Chòp thë gàrlïc, gïngër ànd ònïòn.
2. Hëàt ûp à wòk òn mëdïûm-hïgh hëàt. Oncë hòt, àdd òïl. Add gïngër ànd gàrlïc. Sàûtë fòr 20 sëcònds.
3. Add ònïòn. Sàûtë fòr à còûplë mïnûtës.
4. Cràck 2 ëggs òvër thë ònïòn.
5. Këëp stïrrïng thë ëggs fòr à mïnûtë òr sò. Thëy mày stïck tò yòûr wòk, thàt's òkày.
6. Add thë càûlïflòwër frïëd rïcë (I ûsëd Tràdër Jòë's).
7. Stïr ànd lët thë càûlïflòwër crïsp ûp - àbòût 5 mïnûtës.
8. Sët àsïdë yòûr fròzën ïngrëdïënts - pëàs, càrròts ànd còrn.
9. Oncë thë càûlïflòwër ïs dònë, àdd thë fròzën vëggïës. Alsò àdd sòy sàûcë, rïcë wïnë vïnëgàr ànd sïràchà. Stïr. Lët thë càûlïflòwër còòk fòr àbòût 5 mïnûtës ûntïl hòt.
10. In thë mëàntïmë, chòp thë scàllïòns.
11. Oncë thë frïëd rïcë ïs dònë, àdd thë scàllïòns. Stïr.
12. Add à tëàspòòn òf tòàstëd sësàmë òïl.
Read More this full recipes at Cauliflower Fried Rice
Cauliflower Fried Rice by , high fiber low carb foods 2018-2-10
A low-carb fried rice option instead of using rice. Cauliflower is an excellent source of Vitamin C, Folate, a very good source of Fiber and Omega-3 Fats, and a good source of Protein. Eggs are a very good source of Vitamin B2, and are a good source Protein and Vitamin D, although the yolks do contain a lot of cholesterol, the yolk also contains tons of nutrients that are good for you.
Prep Time: 5 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 25 minutes
Servings: 3 Servings
• Sûnflòwër Oïl - 1 tbsp
• Gàrlïc - 3 clòvës (chòppëd)
• Gïngër - 2 ïnch pïëcë (chòppëd)
• Onïòn - 1 smàll (chòppëd)
• Orgànïc Eggs - 2
• Tràdër Jòë's Càûlïflòwër Rïcë - 1-16. òûncë bàg
• Orgànïc Fròzën Càrròts & Pëàs - 1 cûp
• Orgànïc Fròzën Còrn - ½ cûp
• Lòw-Sòdïûm Sòy Sàûcë - 2 tbsp
• Rïcë Wïnë Vïnëgàr - 1 tbsp
• Sïràchà - 1 tbsp
• Scàllïòns - ½ cûp (chòppëd)
• Tòàstëd Sësàmë Oïl - 1 tsp
• Gàrlïc Pòwdër - 1 tsp
• Blàck Pëppër - ¼ tsp
• Sàlt - jûst à pïnch (dòn't òvërdò ït sïncë sòy sàûcë hàs sàlt)
A low-carb fried rice option instead of using rice. Cauliflower is an excellent source of Vitamin C, Folate, a very good source of Fiber and Omega-3 Fats, and a good source of Protein. Eggs are a very good source of Vitamin B2, and are a good source Protein and Vitamin D, although the yolks do contain a lot of cholesterol, the yolk also contains tons of nutrients that are good for you.
Prep Time: 5 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 25 minutes
Servings: 3 Servings
INGREDIENTS:
• Sûnflòwër Oïl - 1 tbsp
• Gàrlïc - 3 clòvës (chòppëd)
• Gïngër - 2 ïnch pïëcë (chòppëd)
• Onïòn - 1 smàll (chòppëd)
• Orgànïc Eggs - 2
• Tràdër Jòë's Càûlïflòwër Rïcë - 1-16. òûncë bàg
• Orgànïc Fròzën Càrròts & Pëàs - 1 cûp
• Orgànïc Fròzën Còrn - ½ cûp
• Lòw-Sòdïûm Sòy Sàûcë - 2 tbsp
• Rïcë Wïnë Vïnëgàr - 1 tbsp
• Sïràchà - 1 tbsp
• Scàllïòns - ½ cûp (chòppëd)
• Tòàstëd Sësàmë Oïl - 1 tsp
• Gàrlïc Pòwdër - 1 tsp
• Blàck Pëppër - ¼ tsp
• Sàlt - jûst à pïnch (dòn't òvërdò ït sïncë sòy sàûcë hàs sàlt)
INSTRUCTIONS:
1. Chòp thë gàrlïc, gïngër ànd ònïòn.
2. Hëàt ûp à wòk òn mëdïûm-hïgh hëàt. Oncë hòt, àdd òïl. Add gïngër ànd gàrlïc. Sàûtë fòr 20 sëcònds.
3. Add ònïòn. Sàûtë fòr à còûplë mïnûtës.
4. Cràck 2 ëggs òvër thë ònïòn.
5. Këëp stïrrïng thë ëggs fòr à mïnûtë òr sò. Thëy mày stïck tò yòûr wòk, thàt's òkày.
6. Add thë càûlïflòwër frïëd rïcë (I ûsëd Tràdër Jòë's).
7. Stïr ànd lët thë càûlïflòwër crïsp ûp - àbòût 5 mïnûtës.
8. Sët àsïdë yòûr fròzën ïngrëdïënts - pëàs, càrròts ànd còrn.
9. Oncë thë càûlïflòwër ïs dònë, àdd thë fròzën vëggïës. Alsò àdd sòy sàûcë, rïcë wïnë vïnëgàr ànd sïràchà. Stïr. Lët thë càûlïflòwër còòk fòr àbòût 5 mïnûtës ûntïl hòt.
10. In thë mëàntïmë, chòp thë scàllïòns.
11. Oncë thë frïëd rïcë ïs dònë, àdd thë scàllïòns. Stïr.
12. Add à tëàspòòn òf tòàstëd sësàmë òïl.
Read More this full recipes at Cauliflower Fried Rice
602 Comment
Rated 4/205 based on 205 Customer Reviews
Advertisement