Cheesy Garlic Butter Mushroom Stuffed Chicken

Cookpad

Ingrèdiènts
Mushrooms:
- 4 tablèspoons buttèr
- 8 ouncès (250 grams) brown mushrooms, slicèd
- 4 clovès garlic, mincèd
- 2 tablèspoons frèsh parslèy choppèd
- Salt and pèppèr, to tastè
Chickèn:
- 4 chickèn brèasts, skinlèss and bonèlèss
- Salt and pèppèr, to sèason
- 1 tèaspoon onion powdèr
- 1 tèaspoon drièd parslèy
- 8 slicès mozzarèlla chèèsè
- 1/4 cup frèsh gratèd parmèsan chèèsè
Garlic Parmèsan Crèam Saucè:
- 1 tablèspoon olivè oil
- 2 largè clovès garlic mincèd or finèly choppèd
- 1 tablèspoon Dijon mustard
- 1-1/2 cups half and half or usè rèducèd fat crèam or èvaporatèd milk*
- 1/2 cup finèly gratèd frèsh Parmèsan chèèsè
- Salt and pèppèr, to your tastès
- 1/2 tèaspoon cornstarch cornflour mixèd with 2 tèaspoons of watèr (OPTIONAL FOR A THICKÈR SAUCÈ)
- 2 tablèspoon frèsh choppèd parslèy
Instructions
Chickèn:
- Prèhèat ovèn to 200°C or 400°F.
- Mèlt buttèr in a largè (ovèr 12-inch or 30 cm) ovèn proof pan or skillèt ovèr mèdium hèat. Add garlic and sauté until fragrant (about 1 minutè). Add in mushrooms, salt and pèppèr (to your tastès), and parslèy. Cook whilè stirring occasionally until soft. Sèt asidè and allow to cool whilè prèparing your chickèn.
- Pat brèasts dry with a papèr towèl. Sèason with salt, pèppèr, onion powdèr and drièd parslèy. Rub èach piècè to èvènly coat in sèasoning.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè cafedelites.
Cookpad
Advertisement