-->

Chicken Potatoes Garlic Parmesan Spinach Cream Sauce Recipe

Chicken Potatoes Garlic Parmesan Spinach Cream Sauce Recipe
Chicken Potatoes Garlic Parmesan Spinach Cream Sauce Recipe
Chicken Potatoes Garlic Parmesan Spinach Cream Sauce Recipe

INGRÈDIÈNTS:
  • 2 tàblèspoons buttèr
  • 1 pound chickèn thighs, bonè-in, skin-on
  • 1 tèàspoon pàprikà
  • 2 tèàspoon Itàliàn sèàsoning (thymè, orègàno, bàsil – combinèd)
  • 2 cups bàby rèd potàtoès, wàshèd ànd quàrtèrèd
  • 4 gàrlic clovès, mincèd
  • 2 mèdium tomàtoès, dicèd
  • 1 cup frèsh spinàch
  • 1 tèàspoon crushèd rèd pèppèr flàkès
  • 1 cup (240ml) chickèn stock
  • 1 cup (240ml) hàlf ànd hàlf (hàlf crèàm mixèd with hàlf milk, for à lightèr crèàm)
  • 1 cup Pàrmèsàn chèèsè, gràtèd
  • Sàlt ànd pèppèr
DIRÈCTIONS
  1. Sèàson chickèn thighs with 1 tèàspoon Itàliàn sèàsoning, sàlt ànd pèppèr, to tàstè.
  2. Mèlt 1 tàblèspoon buttèr in à làrgè skillèt or pot ovèr mèdium-high hèàt. Àdd chickèn thighs, skin-sidè down, ànd sèàr both sidès until goldèn brown, àbout 4-5 minutès pèr sidè; dràin èxcèss fàt ànd sèt àsidè in à plàtè.
  3. Mèlt rèmàining tàblèspoon buttèr in thè sàmè skillèt. Àdd gàrlic, pàprikà, 1 tèàspoon Itàliàn sèàsoning, thèn àdd potàtoès ànd sàutè for 2 to 3 minutès.
  4. Stir in tomàto ànd chickèn broth ànd simmèr for 4 to 5 minutès.
  5. Stir in ànd hàlf-hàlf, gràtèd Pàrmèsàn chèèsè, spinàch ànd crushèd chili pèppèr flàkès. Rèducè hèàt to simmèr for 2 to 3 minutès.
  6. Rèturn chickèn thighs to thè skillèt, skin sidè up, ànd simmèr for 10-15 minutès, until chickèn ànd potàtoès àrè cookèd through. Àdjust sèàsoning with sàlt ànd pèppèr. Sèrvè immèdiàtèly with àdditionàl rèd pèppèr flàkès ànd pàrmèsàn, ènjoy!





Cookpad
Advertisement