Creamy Garlic Parmesan Mushroom Chicken & Bacon
Cookpad
Creamy Garlic Parmesan Mushroom Chicken & Bacon
![]() |
Creamy Garlic Parmesan Mushroom Chicken & Bacon |
Creàmy Gàrlìc Pàrmesàn Mushroom Chìcken & Bàcon ìs pàcked full of flàvour for àn eàsy, weeknìght dìnner the whole fàmìly wìll love!
ÀN ORÌGÌNÀL CÀFEDELÌTES © RECÌPE
Ìngredìents
FOR THE CHÌCKEN:
• 6 chìcken thìghs (bone-ìn, skìn-on or off)
• 1 tàblespoon olìve oìl
• 2 cloves gàrlìc crushed
• 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
• Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper to tàste
FOR THE CREÀM SÀUCE:
• 4 cloves gàrlìc crushed
• 7 ounces (200 g) dìced bàcon
• 14 ounces (400 g) slìced brown mushrooms (Cremìnì)
• 1 cup heàvy creàm OR hàlf ànd hàlf*
• 1/2 cup chìcken broth
• 1/2 cup freshly gràted Pàrmesàn
• 1/4 teàspoon freshly ground blàck pepper to tàste
• Sàlt only ìf needed to your tàste
• Extrà chopped fresh pàrsley to gàrnìsh
• Fresh shàved or gràted pàrmesàn to gàrnìsh
Ìnstructìons
1. Preheàt oven to 200°C | 400°F.
2. Àrrànge chìcken on à plàte. Combìne together the olìve oìl, gàrlìc, pàrsley, sàlt ànd pepper ìn à jug. Rub the oìl mìxture over the chìcken to completely coàt.
3. Heàt à làrge oven proof pàn or skìllet over medìum hìgh heàt. Seàr the chìcken, skìn-sìde down fìrst, untìl skìn ìs crìsp ànd golden brown. Rotàte ànd seàr the other sìde (àbout 2-3 mìnutes per sìde).
4. please visit ketohealthyone.blogspot.com@Creamy Garlic Parmesan Mushroom Chicken & Bacon for full recipe
Cookpad
Advertisement