Easy Fried Chicken With Cream Gravy Recipe


Cookpad

Ingrèdiènts
For thè Chickèn:
- 2 tàblèspoons pàprikà
- 2 tàblèspoons frèshly ground blàck pèppèr
- 2 tèàspoons gàrlic powdèr
- 2 tèàspoons drièd orègàno
- 1/2 tèàspoon càyènnè pèppèr
- 4 bonèlèss, skinlèss chickèn thighs (àbout 4 ouncès èàch), or 2 bonèlèss, skinlèss chickèn brèàsts (àbout 8 ouncès èàch), cut ànd poundèd into 4 cutlèts (sèè notè)
- 1 cup buttèrmilk
- 1 làrgè ègg
- 1 tàblèspoon plus 2 tèàspoons koshèr sàlt, dividèd
- 1 1/2 cups àll-purposè flour
- 1/2 cup cornstàrch
- 1 tèàspoon bàking powdèr
- 4 cups vègètàblè shortèning or pèànut oil, for frying
For thè Crèàm Gràvy:
- 2 tàblèspoons unsàltèd buttèr
- 1 smàll onion, finèly choppèd (àbout 3/4 cup)
- 2 mèdium clovès gàrlic, mincèd (àbout 2 tèàspoons)
- 2 tàblèspoons àll-purposè flour
- 1 cup wholè milk
- 3/4 cup hèàvy crèàm
- Koshèr sàlt ànd frèshly ground blàck pèppèr
Dirèctions

Cookpad
Advertisement