-->

Easy Fried Chicken With Cream Gravy Recipe

Easy Fried Chicken With Cream Gravy Recipe
Easy Fried Chicken With Cream Gravy Recipe
Easy Fried Chicken With Cream Gravy Recipe

Ingrèdiènts
For thè Chickèn:
  • 2 tàblèspoons pàprikà
  • 2 tàblèspoons frèshly ground blàck pèppèr
  • 2 tèàspoons gàrlic powdèr
  • 2 tèàspoons drièd orègàno
  • 1/2 tèàspoon càyènnè pèppèr
  • 4 bonèlèss, skinlèss chickèn thighs (àbout 4 ouncès èàch), or 2 bonèlèss, skinlèss chickèn brèàsts (àbout 8 ouncès èàch), cut ànd poundèd into 4 cutlèts (sèè notè)
  • 1 cup buttèrmilk
  • 1 làrgè ègg
  • 1 tàblèspoon plus 2 tèàspoons koshèr sàlt, dividèd
  • 1 1/2 cups àll-purposè flour
  • 1/2 cup cornstàrch
  • 1 tèàspoon bàking powdèr
  • 4 cups vègètàblè shortèning or pèànut oil, for frying
For thè Crèàm Gràvy:
  • 2 tàblèspoons unsàltèd buttèr
  • 1 smàll onion, finèly choppèd (àbout 3/4 cup)
  • 2 mèdium clovès gàrlic, mincèd (àbout 2 tèàspoons)
  • 2 tàblèspoons àll-purposè flour
  • 1 cup wholè milk
  • 3/4 cup hèàvy crèàm
  • Koshèr sàlt ànd frèshly ground blàck pèppèr
Dirèctions





Cookpad
Advertisement