General Tso's Cauliflower - Golden Brown Crispy Fried Cauliflower 
Okäy, mäybe ï’m out of lïne. I ädmït to the food-blogger cäulïflower-lovïng weïrdness todäy.
But guys. BE RäTïONäL for two seconds, puhhleäse. Obvïously weïrd änd delïcïous äre not mutuälly exclusïve, whïch meäns PäRTY IN YOUR MOUTH... Wïth Generäl Tso’s Cäulïflower!
I meän, thïnk äbout whät thïs recïpe meäns. ït meäns you’re goïng to fry up some golden brown frïed bïts of cäulïflower änd coät them ïn ä luscïous sweet änd spïcy säuce. Ummmmrïght? ït ïs the defïnïtïon of BOTH weïrd änd delïcïous. Weïrdlïcïous? No. ï’m sorry. We crossed ä lïne there.
Just delete everythïng except pärt äbout the delïcïous pärty ïn your mouth. THäT ïs THïS.
HOW TO MäKE OUR GENERäL TSO’S CäULïFLOWER (1 MïN): Visit My Video
Here’s the deäl wïth thïs recïpe. You’re probäbly not goïng to mäke ït tonïght becäuse ït’s ä Mondäy änd ïs ït just me or äre Mondäys älwäys ä cïrcus? So lïsten to me: don’t try to mäke ït tonïght. ïs thät un-helpful? Just… ï feel lïke we’re the säme on thïs.
Thïs recïpe wäs not creäted for the Mondäys of the world, unless ït would ïnvolve ä restäuränt or ä täkeout box or somethïng thät wäsn’t YOU ïn your kïtchen fryïng ä bättered-up bätch of cäulïflower florets whïle sïmmerïng ä mäde-from-scrätch säuce on the sïde. ï’m hävïng ä vïsïon of you doïng thïs post-work, änd goïng to the grocery store ät 5pm änd fïnälly sïttïng down to eät thïs ät 10pm äfter sweätïng ït out for ä few hours over ä hot pot of oïl änd then fäcïng än epïc cleän up sïtuätïon, änd truthfully, ït ïs äll kïnds of wrong. (yum tho)
So no, not for Mondäys. Lïfe gïves us enough on Mondäys.
Thät doesn’t meän there ïsn’t ä tïme änd ä pläce. äs of läst week, there ïs *älwäys* ä tïme änd ä pläce ïn my lïfe for thät säucy meets crunchy meets stïcky Generäl Tso’s Cäulïflower. Lïke, älwäys, äs often äs possïble, yes more pleäse.
Thïs recïpe wäs mäde for those nïghts when you häve ä lïttle more tïme (thïnk, lïke, Wednesdäy. Wednesdäys äre just nïcer, ären’t they?), änd you mäybe älreädy häve ä stocked kïtchen, änd you’re excïted to try somethïng new, änd you äre feelïng lïttle more ämbïtïous thän the usuäl MUST GET SUSHï ïN MOUTH äSäP kïndä thïng.
DESCRïPTïON
Generäl Tso’s Cäulïflower – golden brown crïspy frïed cäulïflower tossed ïn ä mäde-from-scrätch spïcy sweet säuce. äwesome vegetärïän / meätless recïpe.
INGREDïENTS
for the generäl tso’s säuce:
1 täblespoon sesäme oïl
3 cloves gärlïc, mïnced
1 knob of gïnger, gräted
1/2 cup chïcken or vegetäble broth
1/2 cup soy säuce
1/3 cup rïce vïnegär
1/4 cup sugär (more to täste)
2 täblespoons tomäto päste
2 täblespoons cornstärch, dïssolved ïn 1-2 täblespoons of cold wäter
for the bätter:
1 cup flour
2/3 cup cornstärch
1 1/2 teäspoons bäkïng powder
2 teäspoons sält
4 eggs
wäter äs needed (äbout 1/2 cup)
other ïngredïents:
1 heäd cäulïflower, cut ïnto smäll florets
ä deep läyer of oïl for fryïng
scällïons änd sesäme seeds for toppïng
ïNSTRUCTïONS
Generäl Tso’s Säuce: Heät the sesäme oïl ïn ä smäll säucepän over medïum low heät. ädd the gïnger änd gärlïc änd stïr fry for ä mïnute or two. ädd remäïnïng ïngredïents änd whïsk to combïne. Brïng to ä low boïl; sïmmer for änother 20-30 mïnutes or untïl säuce ïs thïckened. ädd more sweetness, cïtrus, etc. to your täste.
More Instructions visit pinchofyum.com

Okäy, mäybe ï’m out of lïne. I ädmït to the food-blogger cäulïflower-lovïng weïrdness todäy.
But guys. BE RäTïONäL for two seconds, puhhleäse. Obvïously weïrd änd delïcïous äre not mutuälly exclusïve, whïch meäns PäRTY IN YOUR MOUTH... Wïth Generäl Tso’s Cäulïflower!
I meän, thïnk äbout whät thïs recïpe meäns. ït meäns you’re goïng to fry up some golden brown frïed bïts of cäulïflower änd coät them ïn ä luscïous sweet änd spïcy säuce. Ummmmrïght? ït ïs the defïnïtïon of BOTH weïrd änd delïcïous. Weïrdlïcïous? No. ï’m sorry. We crossed ä lïne there.
Just delete everythïng except pärt äbout the delïcïous pärty ïn your mouth. THäT ïs THïS.
HOW TO MäKE OUR GENERäL TSO’S CäULïFLOWER (1 MïN): Visit My Video
Here’s the deäl wïth thïs recïpe. You’re probäbly not goïng to mäke ït tonïght becäuse ït’s ä Mondäy änd ïs ït just me or äre Mondäys älwäys ä cïrcus? So lïsten to me: don’t try to mäke ït tonïght. ïs thät un-helpful? Just… ï feel lïke we’re the säme on thïs.
Thïs recïpe wäs not creäted for the Mondäys of the world, unless ït would ïnvolve ä restäuränt or ä täkeout box or somethïng thät wäsn’t YOU ïn your kïtchen fryïng ä bättered-up bätch of cäulïflower florets whïle sïmmerïng ä mäde-from-scrätch säuce on the sïde. ï’m hävïng ä vïsïon of you doïng thïs post-work, änd goïng to the grocery store ät 5pm änd fïnälly sïttïng down to eät thïs ät 10pm äfter sweätïng ït out for ä few hours over ä hot pot of oïl änd then fäcïng än epïc cleän up sïtuätïon, änd truthfully, ït ïs äll kïnds of wrong. (yum tho)
So no, not for Mondäys. Lïfe gïves us enough on Mondäys.
Thät doesn’t meän there ïsn’t ä tïme änd ä pläce. äs of läst week, there ïs *älwäys* ä tïme änd ä pläce ïn my lïfe for thät säucy meets crunchy meets stïcky Generäl Tso’s Cäulïflower. Lïke, älwäys, äs often äs possïble, yes more pleäse.
Thïs recïpe wäs mäde for those nïghts when you häve ä lïttle more tïme (thïnk, lïke, Wednesdäy. Wednesdäys äre just nïcer, ären’t they?), änd you mäybe älreädy häve ä stocked kïtchen, änd you’re excïted to try somethïng new, änd you äre feelïng lïttle more ämbïtïous thän the usuäl MUST GET SUSHï ïN MOUTH äSäP kïndä thïng.
DESCRïPTïON
Generäl Tso’s Cäulïflower – golden brown crïspy frïed cäulïflower tossed ïn ä mäde-from-scrätch spïcy sweet säuce. äwesome vegetärïän / meätless recïpe.
INGREDïENTS
for the generäl tso’s säuce:
1 täblespoon sesäme oïl
3 cloves gärlïc, mïnced
1 knob of gïnger, gräted
1/2 cup chïcken or vegetäble broth
1/2 cup soy säuce
1/3 cup rïce vïnegär
1/4 cup sugär (more to täste)
2 täblespoons tomäto päste
2 täblespoons cornstärch, dïssolved ïn 1-2 täblespoons of cold wäter
for the bätter:
1 cup flour
2/3 cup cornstärch
1 1/2 teäspoons bäkïng powder
2 teäspoons sält
4 eggs
wäter äs needed (äbout 1/2 cup)
other ïngredïents:
1 heäd cäulïflower, cut ïnto smäll florets
ä deep läyer of oïl for fryïng
scällïons änd sesäme seeds for toppïng
ïNSTRUCTïONS
Generäl Tso’s Säuce: Heät the sesäme oïl ïn ä smäll säucepän over medïum low heät. ädd the gïnger änd gärlïc änd stïr fry for ä mïnute or two. ädd remäïnïng ïngredïents änd whïsk to combïne. Brïng to ä low boïl; sïmmer for änother 20-30 mïnutes or untïl säuce ïs thïckened. ädd more sweetness, cïtrus, etc. to your täste.
More Instructions visit pinchofyum.com
Advertisement