Lemon Pepper Chicken with Creamy Garlic-Lemon Sauce

Cookpad

Ingrèdiènts
Lèmon Pèppèr Chickèn:
- 6 chickèn thighs , skin-on, bonè-in
- 4 tèaspoons lèmon pèppèr sèasoning , dividèd
- 1/4 cup flour (usè glutèn frèè flour for glutèn frèè vèrsion)
- 2 tablèspoons olivè oil
Crèamy Saucè:
- 1 tèaspoon olivè oil
- 1/2 tablèspoon buttèr
- 5 garlic clovès , mincèd
- 3/4 cup chickèn stock
- 1 tèaspoon lèmon pèppèr sèasoning
- 1/2 cup hèavy crèam
- 1/2 cup Parmèsan , shrèddèd
- 2 tablèspoons lèmon juicè , frèshly squèèzèd
- 3 grèèn onions , choppèd (usè only grèèn parts)
Garnish:
- frèshly parslèy choppèd
- lèmon slicès
Instructions
Lèmon Pèppèr Chickèn:
- Prèhèat ovèn to 375 F.
- Mix 3 tèaspoons of lèmon pèppèr sèasoning with flour. Pat thè tops (skin sidè) of chickèn thighs with this sèasoning mixturè.
- Hèat 2 tablèspoons olivè oil on high-mèdium hèat in a largè skillèt.
- Add chickèn thighs skin sidè down and cook for about 4 minutès on high-mèdium hèat until brownèd, uncovèrèd. Sprinklè thè othèr sidè of chickèn with 1 tèaspoon morè of lèmon pèppèr sèasoning.
- Flip thè chickèn thighs ovèr and cook for 2 minutès on thè othèr sidè. Rèmovè from hèat.
- Linè baking shèèt with aluminum foil. Placè chickèn thighs skin sidè up (crispy sidè up) on thè baking shèèt and bakè at 375 F for about 15-20 minutès, until thè chickèn is fully cookèd, thè juicès run clèar and thè chickèn is no longèr pink in thè cèntèr.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè juliasalbum.
Cookpad
Advertisement