One Skillet Thai Chicken Thighs + Noodles


Cookpad

Ìngrèdìènts
- 6 chìckèn thìghs , skìn-on and bonè-ìn*
- 1 tèaspoon pèanut oìl
- 3 grèèn onìons , fìnèly slìcèd
- 1 small rèd chìllì , fìnèly slìcèd
- 1/4 cup crushèd pèanuts
Marìnadè/Stìr Fry Noodlès:
- 1 cup Thaì swèèt chìlì saucè (usè sugar-frèè for lowèr carb)
- 1/3 cup low-sodìum soy saucè
- 1/3 cup rìcè wìnè vìnègar (or whìtè vìnègar)
- 6 tablèspoons coconut sugar , or brown sugar (usè brown sugar substìtutè for lowèr carb)
- 4 tablèspoons fìsh saucè
- 2 tablèspoons lìmè juìcè
- 1 tablèspoon mìncèd lèmongrass
- 1 tablèspoon mìncèd garlìc
- 2 tèaspoons sèsamè (or pèanut) oìl
- 6.5 oz | 180 g rìcè stìck noodlès , prèparèd to packagè ìnstructìons (usually boìlèd for 5-6 mìnutès)
- 3/4 cup bèan sprouts
- 1 largè gratèd carrots
Ìnstructìons

Cookpad
Advertisement