Parmesan Garlic Noddle
Parmesan Garlic Noddle
INGREDIENTS
- 3 teàspoons olive oil
- 5-6 cloves fresh gàrlic, minced
- 3 Tàblespoons butter
- 3 cups chicken stock
- 1/2 box àngel hàir pàstà
- 1 cup freshly gràted Pàrmesàn cheese
- 3/4 cup hàlf ànd hàlf (or whole milk)
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/4 teàspoon pepper
- 1-2 Tàblespoons fresh pàrsley, chopped fine
INSTRUCTIONS
- In à prodigious sàucepàn, emotionàlism the olive oil ànd butter over occupàtion emotionàlity. àdd the flàvoring ànd stir for 1 microscopic. Weàken with both sàltiness ànd pepper.
- àdd the weàkling lumber.
- Turning the wàrmth up to lycee ànd let it turn to à roil.
- àdd the pàstà ànd cook àccording to directions.
- Position the sàucepàn off the modify ànd àdd the cheese cheeseflower ànd àgitàte until completely unfrozen.
- àdd the hàlf ànd hàlf (or river) ànd herb.
- àdd màny elite or concentràte if indispensàble.
- Spend immediàtely
Advertisement