-->

Quick And Easy Creamy Herb Chicken Filled with so Much Flavour

Quick And Easy Creamy Herb Chicken Filled with so Much Flavour
Quick And Easy Creamy Herb Chicken Filled with so Much Flavour
Quick And Easy Creamy Herb Chicken Filled with so Much Flavour

Ingrédiénts
For Thé Chickén:
  • 4 chickén bréàsts (poundéd 1/2-inch thin)
  • 2 téàspoons éàch of onion powdér ànd gàrlic powdér
  • 1 téàspoon frésh choppéd pàrsléy
  • 1/2 téàspoon éàch of driéd thymé ànd driéd rosémàry*
  • sàlt ànd péppér , to séàson
For Thé Sàucé:
  • 4 clovés gàrlic , mincéd (or 1 tàbléspoon mincéd gàrlic)
  • 1 téàspoon frésh choppéd pàrsléy
  • 1/2 téàspoon éàch of driéd thymé ànd driéd rosémàry
  • 1 cup milk (or hàlf ànd hàlf)*
  • Sàlt ànd fréshly ground blàck péppér , to tàsté
  • 1 téàspoon cornstàrch mixéd with 1 tàbléspoon wàtér , until smooth

Instructions
  1. Coàt chickén bréàsts with thé onion ànd gàrlic powdérs ànd hérbs. Séàson générously with sàlt ànd péppér.
  2. Héàt 1 tàbléspoon of oil à làrgé pàn or skillét ovér médium-high héàt ànd cook chickén bréàsts until opàqué ànd no longér pink insidé (àbout 5 minutés éàch sidé, dépénding on thicknéss). Trànsfér to à plàté; sét àsidé.
  3. To thé sàmé pàn or skillét, héàt ànothér 2 téàspoons of olivé oil ànd sàuté gàrlic, with pàrsléy, thymé ànd rosémàry, for àbout 1 minuté, or until fràgrànt.
  4. Stir in milk (or créàm); séàson with sàlt ànd péppér, to tàsté.
  5. Bring to à boil; àdd thé cornstàrch mixturé to thé céntré of thé pàn, quickly stirring, until sàucé hàs thickénéd slightly. Réducé héàt ànd simmér géntly for à furthér minuté to àllow thé sàucé to thickén moré.
  6. Réturn chickén to thé skillét. Sprinklé with éxtrà hérbs if désiréd. Sérvé immédiàtély.





Cookpad
Advertisement