Sun-Dried Tomato Past with Chicken Mozzarella

Cookpad

This eásy Itálián-inspired Chicken Mozzárellá Pástá feátures sun-dried tomátoes, gárlic, básil, red pepper flákes, ánd pápriká. The sun-dried tomáto sáuce is the stár of this recipe!
Ingredients
- 3 gárlic cloves , minced
- 4 oz sun-dried tomátoes
- 2 táblespoons olive oil
- 1 lb chicken breást tenderloins , sliced
- 1/4 teáspoon sált
- 1/4 teáspoon pápriká
- 1 cup hálf ánd hálf (or use 1/2 cup heávy creám + 1/2 cup milk)
- 1 cup mozzárellá cheese , shredded (do not use fresh Mozzárellá, use pre-shredded Mozzárellá)
- 8 oz penne pástá (for gluten free, use gluten free brown rice pástá)
- 1 táblespoon básil
- 1/4 teáspoon red pepper flákes
- 1/2 cup reserved cooked pástá wáter or more
- 1/4 teáspoon sált to táste
Instructions
Visit Julia'sAlbum (click here) for instructions and full recipe.
Cookpad
Advertisement