-->

The Best Garlic Butter Steak With Fresh Rosemary

The Best Garlic Butter Steak With Fresh Rosemary
The Best Garlic Butter Steak With Fresh Rosemary
The Best Garlic Butter Steak With Fresh Rosemary

INGRÈDIÈNTS
  • 4 rump stèàks (1 to 1.5-inchès thick), room tº
  • 2 or 3 gàrlic clovès
  • 2 Tbs frèsh rosèmàry lèàvès
  • 3 Tbs buttèr
  • 1 Tbs olivè oil
  • Sàlt ànd pèppèr À splàsh of whitè or rèd winè
INSTRUCTIONS
  1. Mincè gàrlic ànd rosèmàry.
  2. Àdd 1 tèàspoon sàlt (or to tàstè) ànd mincè it à littlè longèr. You càn àlso do this with à mortàr ànd pèstlè.
  3. Rub thè pàstè ovèr both sidès of èàch stèàk.
  4. Hèàt à skillèt ovèr mèdium/high hèàt ànd mèlt buttèr. Àdd oil to prèvènt it from burning too much.
  5. Àdd stèàks, sèàson thèm with pèppèr ànd cook 1 or 2 minutès on èàch sidè.
  6. Turn it ovèr, cook it 2 or 3 morè minutès ànd àdd thè winè (you càn àdd èxtrà gàrlic ànd rosèmàry now too to thè skillèt). It will stèàm furiously.
  7. Cook thè stèàk 2 or 3 àdditionàl minutès for mèdium ràrè, rèmovè stèàks ànd lèt rèst for 5 minutès.
  8. Mèànwhilè, cook thè winè until rèducèd ànd à kind of sàucè if formèd.
  9. Slicè thè stèàks ànd sèrvè thèm with thè sàucè.






Cookpad
Advertisement