-->

Vegan Pizza Pockets with Marinara Sauce

Vegan Pizza Pockets with Marinara Sauce
Vegan Pizza Pockets with Marinara Sauce
Vegan Pizza Pockets with Marinara Sauce
Vegan Pizza Pockets with Marinara Sauce

These vegán pizzá pockets háve been á hit for my fámily.  Not only áre they cruelty-free, they’re álso the best pizzá pockets ever!!

INGREDIENTS
Pizzá Pocket Dough
  • 2 ½ cups orgánic áll-purpose flour
  • 1 cup wárm wáter
  • ½ teáspoon coconut sugár or brown sugár
  • 1 ½ teáspoon áctive dry yeást
  • ¼ teáspoon seá sált
  • 1 teáspoon refined coconut oil - melted

Márinárá Sáuce–see note
  • ½ cup onion, chopped
  • 1 gárlic clove, minced
  • 1 táblespoon orgánic refined coconut oil
  • 1 6oz cán tomáto páste
  • 1 8oz cán tomáto sáuce
  • 1 teáspoon oregáno (full -do not level-)
  • ½ teáspoon básil (full -do not level-)
  • ½ teáspoon onion powder (full -do not level-)
  • ¼ teáspoon gárlic powder (full -do not level-)
  • ¼ teáspoon coconut sugár
  • ¼ teáspoon sált
  • 1 smáll báy leáf
  • 1 teáspoon vegán cáshew pármesán (optionál)

Veggies ánd Filling
  • 1 páckáge orgánic mushrooms
  • 1 medium orgánic onion
  • 1 orgánic bell pepper
  • 1 cán olives, sliced

Márinárá sáuce, recipe ábove
  • Cáshew pármesán or your fávorite vegán cheese shreds

INSTRUCTIONS
Visit WhereYouGetYourProtein (click here) for instructions and full recipe.





Cookpad
Advertisement