Raspberry Lemon Scones
Raspberry Lemon Scones by , cookies from cake mix recipes 2017-4-4
Simple and quick to prepare, these little Raspberry Lemon Scones are full of tart berry and tangy lemon flavor. They’re perfect for a quick breakfast or afternoon snack.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 15 minutes
Total time: 25 minutes
Servings: 8 Servings
• Scònës :
• 1 stïck (1/2 cûp) còld, ûnsàltëd bûttër
• 2 cûps ûnblëàchëd àll-pûrpòsë flòûr
• 1 tàblëspòòn bàkïng pòwdër
• ¼ cûp sûgàr
• ½ tëàspòòn sàlt
• 1 làrgë lëmòn, zëstëd
• ¾ cûps hëàvy crëàm
• ¾ cûp fròzën ràspbërrïës
• Glàzë :
• ½ làrgë lëmòn, jûïcëd
• ½ tò 1 cûp cònfëctïònërs’ sûgàr
1. Cût bûttër ïntò ¼-ïnch pïëcës ànd rëtûrn ït tò thë rëfrïgëràtòr tò këëp ït còld ûntïl nëëdëd.
2. Prëhëàt òvën tò 425° F. Lïnë à bàkïng shëët wïth pàrchmënt pàpër.
3. Còmbïnë flòûr, bàkïng pòwdër, sûgàr, sàlt, ànd lëmòn zëst ïn à làrgë wïdë bòwl. Mïx tò còmbïnë.
4. Add bûttër tò thë dry ïngrëdïënts ànd tòss ït tò còàt wïth flòûr. Wòrkïng qûïckly wïth clëàn fïngërs òr à pàstry blëndër, rûb òr cût bûttër ïntò thë flòûr mïxtûrë ûntïl ït rësëmblës còàrsë mëàl.
5. Add fròzën ràspbërrïës tò thë mïxtûrë ànd tòss tò còàt. Drïzzlë thë hëàvy crëàm ëvënly òvër thë mïxtûrë. Tòss wïth à fòrk, scràpïng ûp fròm thë bòttòm, ûntïl thë dòûgh stàrts tò clûmp tògëthër. Knëàd thë mïxtûrë tògëthër ïn thë bòwl ûntïl ït còmës tògëthër ïn à màss. It’s òkày ïf thërë àrë à fëw strày bïts ànd dry pàtchës; thë mòst ïmpòrtànt thïng ïs tò àvòïd òvërwòrkïng thë dòûgh.
6. Tûrn òût thë dòûgh òn à pàrchmënt-lïnëd bàkïng shëët. Prëss ïn strày bïts gëntly ànd shàpë thë dòûgh ïntò àn à 7 tò 8-ïnch sqûàrë àbòût ¾-ïnch thïck. It shòûld lòòk à bït ròûgh ànd ràggëd.
7. Usïng à knïfë òr bënch scràpër, dïvïdë thë sqûàrë ïntò 9 smàllër sqûàrës. Dïvïdë ëàch sqûàrë ïn hàlf dïàgònàlly tò màkë 18 smàll trïànglës.
Read More this full recipes at Raspberry Lemon Scones
Simple and quick to prepare, these little Raspberry Lemon Scones are full of tart berry and tangy lemon flavor. They’re perfect for a quick breakfast or afternoon snack.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 15 minutes
Total time: 25 minutes
Servings: 8 Servings
INGREDIENTS:
• Scònës :
• 1 stïck (1/2 cûp) còld, ûnsàltëd bûttër
• 2 cûps ûnblëàchëd àll-pûrpòsë flòûr
• 1 tàblëspòòn bàkïng pòwdër
• ¼ cûp sûgàr
• ½ tëàspòòn sàlt
• 1 làrgë lëmòn, zëstëd
• ¾ cûps hëàvy crëàm
• ¾ cûp fròzën ràspbërrïës
• Glàzë :
• ½ làrgë lëmòn, jûïcëd
• ½ tò 1 cûp cònfëctïònërs’ sûgàr
INSTRUCTIONS:
1. Cût bûttër ïntò ¼-ïnch pïëcës ànd rëtûrn ït tò thë rëfrïgëràtòr tò këëp ït còld ûntïl nëëdëd.
2. Prëhëàt òvën tò 425° F. Lïnë à bàkïng shëët wïth pàrchmënt pàpër.
3. Còmbïnë flòûr, bàkïng pòwdër, sûgàr, sàlt, ànd lëmòn zëst ïn à làrgë wïdë bòwl. Mïx tò còmbïnë.
4. Add bûttër tò thë dry ïngrëdïënts ànd tòss ït tò còàt wïth flòûr. Wòrkïng qûïckly wïth clëàn fïngërs òr à pàstry blëndër, rûb òr cût bûttër ïntò thë flòûr mïxtûrë ûntïl ït rësëmblës còàrsë mëàl.
5. Add fròzën ràspbërrïës tò thë mïxtûrë ànd tòss tò còàt. Drïzzlë thë hëàvy crëàm ëvënly òvër thë mïxtûrë. Tòss wïth à fòrk, scràpïng ûp fròm thë bòttòm, ûntïl thë dòûgh stàrts tò clûmp tògëthër. Knëàd thë mïxtûrë tògëthër ïn thë bòwl ûntïl ït còmës tògëthër ïn à màss. It’s òkày ïf thërë àrë à fëw strày bïts ànd dry pàtchës; thë mòst ïmpòrtànt thïng ïs tò àvòïd òvërwòrkïng thë dòûgh.
6. Tûrn òût thë dòûgh òn à pàrchmënt-lïnëd bàkïng shëët. Prëss ïn strày bïts gëntly ànd shàpë thë dòûgh ïntò àn à 7 tò 8-ïnch sqûàrë àbòût ¾-ïnch thïck. It shòûld lòòk à bït ròûgh ànd ràggëd.
7. Usïng à knïfë òr bënch scràpër, dïvïdë thë sqûàrë ïntò 9 smàllër sqûàrës. Dïvïdë ëàch sqûàrë ïn hàlf dïàgònàlly tò màkë 18 smàll trïànglës.
Read More this full recipes at Raspberry Lemon Scones
441 Comment
Rated 3/220 based on 220 Customer Reviews
Advertisement